Íratlan edzőtermi szabályok, avagy le a trollokkal!

7
33
views

Amikor már alig tartod a diétád, kopog a szemed az éhségtől és bármit megtennél egy kiadós vegyes étkezésért, akkor már semmi humorod ahhoz, hogy mások baromságát eltűrd, és valószínűleg a legkevésbé az fog még hiányozni, hogy olyan emberekkel találkozz, akik az alábbi íratlan szabályoknak fittyet hányva röhögnek a képedbe. Nem az általános szabályokat szeretném összefoglalni, mert aki már annyira igénytelen, hogy 40 fokban sem visz törölközőt, vagy éppen annyira bunkó, hogy köszönni sem tud, sorolhatnám.., na pont ő nem fogja tudatosítani magában ezeket a szabályokat, de Ti azért bátran nyomjátok a képébe ezeket:

Mire való ez a keret? Jó lesz kétkezes bicepszre is!

unwritten-gym-rules-600x357.jpg

Tipikus példája, hogy lábazni lusta, de befoglalja a keretet, persze pont akkor, amikor mi a rendeltetésnek megfelelően szeretnénk használni: a keret leginkább guggolásra lett kitalálva.

Minél több súlyt a rúdra!

6.jpeg

Mindenki tud számolni és attól, hogy a tárcsák majd leesnek a rúd végéről, nem fogsz több súlyt megmozgatni.

Üvölts torkod szakadtából minden egyes ismétlésnél!

Nem mondom, hogy egyszer-egyszer és nagy súlyoknál nem esik jól a kiabálás. Sőt a guggolásnál valószínűleg másképp nem is menne. De az ilyen nyöszörgésszerű, wimbledoni tenisztornára emlékeztető nyögéseket, szerintem tartogassuk az éjszakai időszakok egyéb elfoglaltságai mellé. 

„Kellenek a súlyok, én a piramis edzésre esküszöm”

11.jpg

Még ha így is van, túl nagy luxus, hogy kisajátítsuk a súlyokat. Le lehet venni, és vissza lehet tenni, minden egyes ismétlés után az állványról.

Öltözz fel, vagy ne panaszkodj!

23.jpg

Egyes lányok szeretnek lezseren öltözni. Nincs is ezzel semmi gond, csak jól kell tűrni a kritikát. Ha pedig megbámulnak miért is lepődsz meg?

Ne előttünk lóbáld a lőcsöd!

71.png

Tudom, hogy a focistáknál bevett szokás meztelenül mászkálni és kardozni az öltözőben, de mi testépítők ne buziskodjunk már.

7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Az miért buzis, ha valaki nem takargatja? 🙂
  Azt hittem, az a buzis, ha takargatják…:D

 2. Munkahelyi öltözőkben is dívik ez a pucéran flangálás…
  Értem én hogy letussolni mennek, de miért kell seggpucéran jönni, menni ha ott van amúgy is a törölköző? mennyiből állna magukra csavarni?
  Van egy olyan sejtésem hogy ez ilyen ősi időkből (cocializmus) visszamaradt proli szokás.

 3. @GERI87: Az öreg nyugatnémetek is a szocializmusban tanulték biztos.

  Egyébként meg az nem buzis a budibilderek mimóza lelkének, hogy annyit bámulják magukat a tükörben mint egy 16 éves bakfis?

 4. hahaha, hát ez jó volt 😀

  az utolsó akkor a legproblémásabb amikor az öltöző csak egy talpalatnyi föld.

Comments are closed.