Férjhez ment Gabrielle Hames

18
432
views

Bár nekünk testépítőknek, már nem okoznak meglepetést az alábbi női testépítő elfajzások, mégis sokszor értetlenül állunk a hasonlóan tesztoszteronnal felpumpált hölgyemények előtt. Szerencsére azonban, még így is akadnak a társadalomban olyan férfiak, akik a nagy izomzatú nőkkel szimpatizálnak, vagy egyszerűen csak háttérbe helyezik a külsőségeket. Így történhetett, hogy ezúttal egy furcsa, ám igen boldog pár ismét összeházasodhatott, és még ha az ara, kicsit szűkösen is, de belefért a menyasszonyi ruhába.

gabrielle_hames_02.jpg

gabrielle_hames_01.jpg

gabrielle_hames_03.jpg

gabrielle_hames_04.jpg

gabrielle_hames_05.jpg

18 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mièrt a vőlegényen van menyasszonyi ruha?

    Basszus ennek mi értelme???????

  2. Vannak pasik, akiknek ez jön be, mellesleg a fickó is ronda, talán, mert ő is testépítő. Nem cserélődtek fel itt a szerepek, attól még szülni nem tanul meg a kedves férj, mert esetleg ő a gyengébb. 🙂 A csaj viszont vsz. könnyen fog. Már ha nem szteroidozta szét magát. A testépítőfaszik nagy része is elveszti a nemzőképességét. Egyedül a ruhával nem kellett volna hülyét csinálnia magából, bár szerintem a menyasszonyi ruhák többsége önmagában nevetségeséges.

  3. Mondjuk ez a ruha annyira nem lenne gáz, a vőlegény azonban idős is, nem is vmi helyes, mindegy, sok boldogságot nekik! A túl kígyúrt ffaknak se a legszebb nők jutnak…

  4. olyat nem lehetett volna, amelyik nem feszül a hátán??

  5. Úristen! Ez a szörnyeteg melyik mocsárból mászott elő?

  6. nem hiszem, hogy részegen mennék oda haza. vagy, hogy visszabeszélnék…

  7. Először azt akartam írni, hogy a ruha rátesz egy lapáttal, mert rém előnytelen, de aztán elgondolkodtam rajta, a sportmelltartón kívül van-e bármi, ami előnyös az ilyen alkaton.

Comments are closed.