Nem fogod elhinni, hogy mennyibe kerül ebbe a terembe egy bérlet!

4
25
views

Sajnos vannak olyan körök, ahol nem az a menő, ha valaki olcsón be tud szerezni valamit, hanem az, ha minél többet költ valamire. Az ilyen embereknek készült a Califronia Management Group által létrehozott ázsiai fitnesscenter-hálózat, ahova a bejutásért igen borsos árat kell fizetni. A sok pénzért persze csúcstechnológiát is kap az ember, a Centuryon termeibe például már biometrikus szkenneléssel lehet bejutni.

would_you_pay_24k_per_year_20.jpg

Az alap fitness (aerobik, trx, szabadsúlyos gépek) mellett lehetőség van az uszoda használatára és a galamblelkűbb vendégek becsücsülhetnek egy jóga órára is, ha úgy tartja kedvük. A centrum kialakításánál minden esetben a luxust tartották szemelőtt, nem tudnánk olyan dologhoz érni, ami kijönne 2-3 havi fizetésünkből. A sportolási lehetőségek mellett egy szépség-klinika is rendelkezésére áll a bérleteseknek, ha esetleg még szebbek is szeretnének lenni és nem csak izmosabbak.

would_you_pay_24k_per_year_07.jpg

A mendecék mellett szauna, gőzkabin, hidroterápiás kád, jacuzzi, jég szoba és egy havas szoba is várja a nagyérdeműt az ingyen masszázs mellett. A sportolás és lazulás mellett még a bulika is beindulhat a karaoké helyiségnek hála, de ha billiárdozni szeretne az ember, akkor arra is talál helyiséget. A gépek nagy részét érintőkijelzős LED monitorokkal látták el, amik a népszerűbb okos fitness eszközökkel is összekapcsolhatóak. Rengeteg szakember is rendelkezésre áll, így könnyen összerittyenthetünk a helyi szakikkal egy edzéstervet és egy diétát.

És hogy ez az egész mennyibe kerül? A képek után kiderül 🙂

would_you_pay_24k_per_year_21.jpg

would_you_pay_24k_per_year_22.jpg

would_you_pay_24k_per_year_23.jpg

would_you_pay_24k_per_year_24.jpg

would_you_pay_24k_per_year_25.jpg

would_you_pay_24k_per_year_26.jpg

would_you_pay_24k_per_year_27.jpg

would_you_pay_24k_per_year_28.jpg

would_you_pay_24k_per_year_29.jpg

would_you_pay_24k_per_year_30.jpg

would_you_pay_24k_per_year_01.jpg

would_you_pay_24k_per_year_02.jpg

would_you_pay_24k_per_year_03.jpg

would_you_pay_24k_per_year_04.jpg

would_you_pay_24k_per_year_05.jpg

would_you_pay_24k_per_year_06.jpg

would_you_pay_24k_per_year_08.jpg

would_you_pay_24k_per_year_09.jpg

would_you_pay_24k_per_year_10.jpg

would_you_pay_24k_per_year_11.jpg

would_you_pay_24k_per_year_12.jpg

would_you_pay_24k_per_year_13.jpg

would_you_pay_24k_per_year_14.jpg

would_you_pay_24k_per_year_15.jpg

would_you_pay_24k_per_year_16.jpg

would_you_pay_24k_per_year_17.jpg

would_you_pay_24k_per_year_18.jpg

would_you_pay_24k_per_year_19.jpg

A terembérlet ára 1 évre 2.2 millió forinttól egészen 6.5 millió forintig terjed a megrendelt szolgáltatások függvényében. Mit is mondhatnánk, hogy az ide betévedőknek jó szórakozást kívánunk!

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. legjobb mikor már nap elején az első tag leteszi az izzadt seggét arra a csini bőr-műbőr-akármilyen huzatos padra

  2. @Gekko: Egyébként igen 🙂 Anno volt egy céges kiküldetésem Berlinbe, ahol egy 4 csillagos szállodában foglaltak nekem szobát. Egyből internet, nézem, hogy van-e fitness terem, szerencsére volt, szabadsúlyos és lapsúlyos gépek, ilyen pad, olyan pad a leírás szerint, na gondoltam ez fasza lesz, nem kell kihagynom egy edzést sem (10 napra mentem). Ahogy megérkeztem lecuccoltam és irány fel a huszonakárhanyadikra a “terembe”. Amikor beléptem olyan látvány fogadott, hogy azt el nem tudom mondani. A legnagyobb egykezes súly 12 kg volt, a legnagyobb beállítható súly a lapsúlyos gépeken meg 50 kiló 😀 Volt egy pad még pluszban, azt szevasz. Arra jó volt, hogy bemelegítsek és az utazás végére már inkább az éttermeket látogattam és igyekeztem minél több nszk-s fehérjét bevinni, a termet meg csak néhanapján “néztem” meg.

  3. Ázsiában minden nyugati életformához kapcsolódó dolog kurvadrága. Igazi kenyér, tej, sajt, tejsavó fehérjék, bármi, ami nyugati. És persze az edzőterem is. Akik ilyen helyre járnak, azok nem gyúrósok, hanem újgazdagok, akik a Lexus kocsijuk bőrüléséből a bőr edzőpadra fognak ülni, hogy ott tapogassa az ájfónját és csinálja a szelfiket, amiket nyom fel a faszbúkra vagy a weibo-ra vagy renren-re, ha kínai az illető.

    Akik ilyen helyet nyitnak, azok nem gyúrósok, akik a hobbijukat teszik meg életformává, üzletet építenek rá. Az ilyen helyeket befektetők csinálják, akik parasztvakítást, szemkápráztatást, luxust akarnak eladni.

    Futópad azért is van, mert Ázsia nagy részén elviselgetetlen a levegőminőség, kint a szabadban futni lassú öngyilkosság. Hely sincs, nincsenek járdák, a forgalom hatalmas. Úgyhogy a kínai gazdag így sétál.

    Egy magyar lakótelepi alagsori konditeremben naponta több súlyt emelnek meg, mint egy ilyen luxuskonditeremben hetente.

Comments are closed.