Addig csesztette a testépítőket, amíg azok lefogyasztották

11
36
views

Jesse Shand egy átlagos internetes troll volt, aki ahol tudta csesztette a népet netszerte és mivel iszonyatos túlsúllyal küzdött, ezért gondolta, hogy ideje lesz móresre tanítani az általa oly’ gyűlölt testépítőket is. Így keveredett el egy fórumra, amit a gyúrósok látogattak, de ahelyett, hogy az okoskodásaiért cserébe leosztottak volna neki jó néhány megérdemelt pofont, inkább elkezdték tanácsokkal ellátni, aminek az lett az eredménye, hogy Jesse 178 kiló zsírtól szabadult meg.

after_bodybuilders_07.jpg

Noha a fogyás tökéletesre sikerült, mégsem örülhetett Jesse, hiszen tetemes mennyiségű bőr maradt hátra rajta, amit csak sebészeti úton lehetett eltávolítani. Mivel egy ilyen műtét nagyon sokba kerül, ezért közösségi finanszírozás lett a vége, ahol emberünk 20.000 dollárt próbál összekalapozni, amiből több mint 19.000 dollár már össze is gyűlt, úgyhogy hamarosan megszabadulhat a bőrből álló feleslegtől is.

after_bodybuilders_01.jpg

after_bodybuilders_02.jpg

after_bodybuilders_03.jpg

after_bodybuilders_04.jpg

after_bodybuilders_05.jpg

after_bodybuilders_06.jpg

Mi ebből a tanulság? Először is az, hogy kitartó munkával el lehet bármit érni, másodsorban pedig az, hogy ne köss bele a testépítőkbe, mert a végén még helyrehozzák az életed! 😉 A titka egyébként nem volt más, mint az, hogy áttért a gyárilag előállított kajákról a saját főztjére és igyekezett egyre kevesebbet enni. Nem nehéz, ugye? 🙂

11 HOZZÁSZÓLÁS

 1. na ezért nem szabad elhízni
  onnan már ha visszafogy is az ember, csak nem lesz olyan jó, mint amilyen lehetett volna, ha nem tágítja ki a bőrét

  nyilván jó, hogy lefogyott, de ha el se hízik, akkor ma egy sportos, jóképű gyerek lehetne
  és megspórol magának egy csomó nyűgöt, meg még nője is lenne

 2. Esetleg elkezdhetne mellé komolyan gyúrni, és a bőr egy részét feltölteni izommal.

 3. nem ez az a pasi, akiről leműtöttek 25 kiló bőrt és az erről készült videó is fent volt az iudexen?

 4. Sokkal jobban tette volna, ha nem csak diétázik, hanem közben sportol is. Akkor fokozatosan feszesebb lett volna a teste, és most nem kellene a bőrtől műtéttel megszabadulnia.

 5. @karandash:
  “ha el se hízik, akkor ma egy sportos, jóképű gyerek lehetne”
  Nahat! Erre nem is gondoltunk volna. :o)))))

  @Andy73:
  “most nem kellene a bőrtől műtéttel megszabadulnia”
  Ebben miert vagy ennyire biztos? Nem egy ellenpelda van arra, hogy ez nem mindenkinel igaz.

 6. Megy a tv-ben az a rettenetes bőr feszesítő reklám a vékony lánykával.
  Itt lenne a példa a szer ellenőrzésére :)))

 7. Mért kell erre a sztorira ráaggatni a durva meg a megszívta szavakat a címlapon? Ez sokkal inkább inspiráló, ráadásul messze nem egyedi eset. Miért kell mindent lehúzni? Inkább azon csodálkozom, hogy a műtétet nem támogatja az egészségbiztosítás.

 8. ekkora fokú elhízásnál, ésszerű diéta, kondi ide vagy oda, a bőr ilyen marad fogyásnál. ekkora mértékben nem képes alkalmazkodni, véglegesen kinyúlik, leszedni csak szikével lehet.
  izommal feltölteni? észnél vagy? volt vagy 150 cm a dereka, azt hogy töltse ki izommal? eh

 9. @zoelogist: +1
  ezen én is. ha a bőrhelyreállító/eltávolító műtétet állná a biztosító, hosszabb távon még mindig kevesebbe kerül, mint egy kórosan elhízott ember. és egy plusz motiváció lehetne. persze, lehet úgy kalkulálnak, úgy se élnek sokáig…

Comments are closed.