A legbrutálisabb fitness csajok megérkeztek!

17
1688
views

Megint itt a hétvége és megint ránk jött a lustaság, úgyhogy jöjjön egy újabb fitt-lányos poszt, hogy beinduljon a tesztoszterontermelés. Remélhetőleg mindenkit motiválunk annyira, hogy este a francia-román előtt még leugorjon a terembe, ha más nem, néhány lesifotót készíteni, a következő ilyen posztunkhoz. 😉

sport_girls_21.jpg

sport_girls_22.jpg

sport_girls_23.jpg

sport_girls_24.jpg

sport_girls_25.jpg

sport_girls_26.jpg

sport_girls_27.jpg

sport_girls_28.jpg

sport_girls_29.jpg

sport_girls_30.jpg

sport_girls_31.jpg

sport_girls_32.jpg

sport_girls_33.jpg

sport_girls_34.jpg

sport_girls_35.jpg

sport_girls_01.jpg

sport_girls_02.jpg

sport_girls_03.jpg

sport_girls_04.jpg

sport_girls_05.jpg

sport_girls_06.jpg

sport_girls_07.jpg

sport_girls_08.jpg

sport_girls_09.jpg

sport_girls_10.jpg

sport_girls_11.jpg

sport_girls_12.jpg

sport_girls_13.jpg

sport_girls_14.jpg

sport_girls_15.jpg

sport_girls_16.jpg

sport_girls_17.jpg

sport_girls_18.jpg

sport_girls_19.jpg

sport_girls_20.jpg

17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon bejönnek (a szilikont leszámítva), tényleg igazi motiváció. Bár nem esztétikai sportoló vagyok, azért a formás idomok nem rossz “mellékhatás” de szerintem az sem lenne rossz, ha valaki túl tud lépni a külsőségeken és önmagát a sport teljesítményt élvezi.

 2. Gyönyörüek. Rengeteg munka, motiváció, elszántság és kitartás kell így kinézni. Gratuláció!

 3. Nagyon kedvelem a fitneszes lányokat, de nagyon utálom a szilikont, szóval ambivalens érzésekkel néztem a képeket.

  Persze megértem őket, mert sajnos a szálkás alak magával hozza a cicik méretének csökkenését is, de mégis inkább a természetességre szavaznék. “A” kosaras mérettel is lehet valaki nőies, nem kell ahhoz féldinnyéket felrakatni 🙂

 4. Nőként mondom, hogy szépek, legtöbbjüknek tök jó alakja van (nekem a túl vastag comb és méretesebb fenék nem tetszik így női szemmel, de a karcsú derék és lapos has az kiiirály! : ] ). Nagyon motiváló. 🙂

 5. Annyira degenerált és beteges hinni abban, hogy ez egészséges vagy etalon lenne. A szépség pedig szubjektív, lehet az én hibám, de ha valakivel egész nap azon kéne kattognom, hogy mit ehetek vagy csinálhatok, megőrülnék. Inkább hiszek abban, hogy egy nő szépsége a fejében van, nekem többet ér ha valaki mellett nem korlátok hanem lehetőségek vannak (nem, nem vagyok dagadt, sem béna, sem szűz… csak lehet normális(?) )

 6. @new_boy_on_the_block: ne így gondolj erre. Ők csinálják, és így érzik magukat jól a bőrükben. Nekem pl, olyan testalkatom van, hogy kondizhatnék én száz évig, akkor se lennék deltás, túl magas és vékony vagyok. Most egy kis pocakot is eresztettem, szakállat növesztettem, és én így is jól érzem magam, s ha jól érzem magam, az a kisugárzásomon is meglátszik. Le kell szarni, mit mond a bulvár… Etalonnak semmikép sem etalon, de egészségesnek egészséges, a sport az, ha nem állat módjára vagy versenyszerűen csinálod.

 7. @nem várt fordulat: Köszönöm a válaszod (offenzívabb válaszra számítottam).

  Igen, én a túlzásba vitt testépítésre gondoltam, nem az egészséges testmozgásra. Nálam beteges ha valaki elveszi magától annak az örömét, hogy megegyen egy hamburgert vagy valami hasonló shit kaját. Én abban hiszek, hogy mindent mértékkel kell csinálni. Heti testmozgás tökéletes, de amikor valaki fél életét egy kondi teremben éli, az nem normális már (szerintem).

  A képen szereplő lányok szépsége szubjektív (ahogy írtam ezt) de ez a fajta kinézet sok lemondással és munkával jár. Én inkább azt mondanám neki, hogy mozogjanak kevesebbet a konditeremben, kicsit többet egy könyvtárban és máris meglesz a tökéletes nő. Nálam legalábbis biztos nyerő az aki átlagos kinézetű de lehet a különféle fogyós módszereken túl is beszélni dolgokról.

  A szakáll egy más történet, sajnos a párom nem rajong érte annyira, úgyhogy nem erőltetem (bár nincs tiltva) 🙂

 8. Ne legyen senkinek 2-sége, ezeknek a csajsziknak is befigyel a kemény edzés mellé egy kis cytomel (pajzsmirigy hormon) + Clenbuterol a szálkássághoz, meg némi lájtos szteroid kúra. Csak nem tolják annyira túl, mint a bodys csajok.

 9. @Mérnork: Sajàt tapasztalatból mondom, hogy nincs igazad. A felesègem hobbi szintnèl egy kèt fokkal komolyabban fitnessezik és gyúr, ès bàr nincsenek felfújt cickói, valamint bizonyàra szerencsès alkata van, de simàn befèrne az összeàllítàsba. Ès biztosan àllíthatom, hogy a “bolti” cuccok ön kívül soha semmit nem szedett.

 10. @vittore: és mit dolgozik a feleséged? 🙂 Van rengeteg kolléganőm, akik szegények vadul járnak mindenféle edzésekre, heti háromszor is némelyik, és háááát, meg sem közelítik ezeket a fotókat. Pedig tényleg lelkiismeretesen csinálják.

  Az a tapasztalatom, hogy az ilyen alakhoz valóban sajnos kell mindenféle segédcucc – és innentől kezdve MÁR nem egészséges -, vagy pedig ha naturál módon akarsz ilyen lenni, akkor bezony, akár valaki említette is – a fél életedet a teremben kell töltened, és pont ugyanúgy kell tenni, mint a képen látható nők, a legnagyobb része fogadni mernék, hogy nem titkárnő, meg adminisztrátor meg varrónő vagy ilyesmi, hanem hivatásos fitneszmodell, vagy személyi edző – nekik az az egész napjukat kitevő _munkájuk_, hogy így nézzenek ki, meg edzzenek. És igen, rettenet sok lemondással, főleg kaják terén, mert ugye a testépítés/fitnesz legnagyobb része valóban azon múlik, hogy mit (nem) eszel 🙂

  Mezei hétköznapi nőként, az edzésen kívül más elfoglaltságokkal is rendelkezve soha a büdös életben nem fogsz így kinézni.

 11. @Void Bunkoid: ettől függetlenül “hobbiszinten” is megéri csinálni amúgy, mert azért nem hülyeség az, ha infarktus nélkül fel tudunk menni gyalog az ötödikre mondjuk két teli szatyorral a kezünkben 🙂

 12. Na most ha én is felturbóznám a mellizmaimat némi szilikonnal – na jó nem azzal, hanem synthol injekcióval -, akkor nekem sem kellett volna éveket áldoznom azért, hogy 128-as legyen a mellszélességem.
  Így kurva könnyű fittnek lenni vazze.
  Műcsöcs, műsegg, műszáj, na és persze műanyag agy…

  Ennyi.

 13. @vittore:
  Elhiszem, nyilván szerencsés genetikával és kitartással ez a szint még az éppen hozható naturálban kategória. De gondolom ő nem versenyez, illetve nem a testéből él, mint a fitneszmodell csajok, nekik a pénz miatt mindent be kell vetni.

 14. @Mérnork:
  És azért a wannabe fitnesz sztárok legtöbbje is viszonylag átlagos genetikával van csak ellátva (nyilván nem totál szarral, abból nem lehet várat építeni ;-))) ), meg tőlük elvárt, hogy egész évben jól nézzenek ki, úgyhogy kell a cucc.

 15. @Void Bunkoid: Nyolc óràs akta kukac a dràgàm, plusz van két gyerekünk.@Mérnork: Igen, szerencsèsek a gènjei, (ellentétben velem) mert csak hàromszor edz egy hèten. Büszke is vagyok rà.

Comments are closed.