Fehérje izolátum

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Fehérje izolátum – fehérje-kiegészítők, amelyek fehérjetartalma meghaladja a 90% -ot. Az izolátumot mikrofiltrációs eljárással vagy ioncserélő módszerrel állítják elő. A mikroszűréssel kapott izolátum a tejsavófehérje legtisztább formája. Egy kerámia szűrőt használnak a laktóz és a zsír eltávolítására és ezzel a módszerrel nyerik ki a fehérjétl. Ezt a folyamatot követően a fehérje megőrzi eredeti ép állapotát anélkül, hogy bármilyen vegyi anyaggal érintkezne. A mikroszűrt tejsavó-izolátum gyakorlatilag nem tartalmaz zsírt és laktózt, és magasabb a fehérjetartalma, mint a tejsavó-koncentrátumé. Könnyen felszívódik, finom és magas az elágazó láncú BCAA aminosav tartalma. Az ioncserélő módszerrel kapott fehérjeizolátum töltésük szerint választja el a fehérjéket. Oldható és nem tartalmaz laktózt és zsírt. Körülbelül 5% fehérjét tartalmaz, mint a mikroszűrt izolátum. Alkalmas emésztőrendszeri problémákkal küzdő emberek számára.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.