Hidrolizált fehérjék

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Hidrolizált fehérjék – részben előre emésztett koncentrátum vagy izolátum amely kisebb peptidekre bontható. Az összes tejsavófehérje közül ez a fehérje a legjobban emészthető és legjobban felszívódó, mivel a szervezet jobban felszívja és közvetlenül az izomsejtekbe juttatja. Ez biztosítja az emberi test esszenciális aminosavait és biztosítja az izomtömeg növekedését és regenerálódását. A hidrolizátum általában több mint 90% fehérjét tartalmaz. A hidrolízis folyamata a savó keserű ízét okozza, de ez a hidrolízis mértékétől is függ. A hidrolizált fehérje ideális azok számára, akik allergiásak a tejsavó egyes összetevőire.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.