Barion Pixel

Alvást segítő

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Alvást segítő vagy álmatlanság elleni készítmények. Sok embernek csak igen kevés idő jut pihenésre, alvásra. Hosszútávon rombolja a szervezetet, idővel immunrendszeri, keringési, sztessz problémákhoz vezetet.
Ezért, elengedhetetlen a napi szintű, megfelelő minőségű mennyiségű alvás. De, mint tudjuk, egy nehéz stresszes nap után kifejezetten nehéz a gyorsa alvás. Ilyenkor jól jöhetnek a különböző, természetes eredetű nyugtatószerek, amelyek megteremtik a pihenésre való ráhangolódás feltételeit, és segítenek lenyugtatni a lüktető gondolatokat.


Ősidőktől fogva ismert például a citromfű idegnyugtató, szorongáscsökkentő, ellazító hatása. Hasonló jótékony hatása lehet a levendula virágából kinyert illóolajnak is: ebből rendszerint masszázsolajt, vagy a fürdővízhez keverendő olajt állítanak elő, ami segíti a relaxáció folyamatát. Webshopunkban kapható ezeken kívül még számos, gyógynövényi eredetű tea (pl. macskagyökér, golgotavirág), melyek változó mértékben alkalmasak az álmatlanság, a szorongás leküzdésében, illetve a túlpörgés mérséklésében.